HOOOOOOOOIII!

Kamping Kitsch Club is het grootste verkleedfeest van België. Na 8 succesvolle edities in België, is de Worlt toer van start gegaan in Holland en dat was 1 groot succes! Er geldt 1 regel: Wie niet verkleed is, komt er niet in! Voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Dompel voor 1 dag onder in de wereld van de meest foute muziek, 90’s, classics, Hollandse schlagers, caravans, tuning cars, hamburgerkramen, meters bier, liters sangria, witte hemdjes, witte sokken, koelboxen, moddergevechten, miss wet t-shirt contests en veel meer.

Wat begonnen is als een klein feestje in Kitsch Club (Knokke), met een 100-tal vaste klanten en vrienden, is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot het grootste verkleedfeest van België. De vorige edities waren in recordtijd uitverkocht, de aftermovies werden heuse Youtube-hits en P-magazine (De Belgische Actueel) schreef een 8-pagina lange reportage over het festival.

Niet enkel de outfits zijn geheel in stijl, ook het muzikaal programma en de randanimatie. Tijdens de edities in België ging het publiek volledig uit de bol tijdens verschillende topacts zoals Zanger Rinus, Jean Marie Pfaff, Rapper Sjors, Henk en Ingrid, Pat Krimson, De Stoopjes, Tim Tesly, Lesley Ann Poppe, in bed met Hot Marijke, en publiekslievelingen Marcel & Vicky.

👉👉 Ben erby op Kamping Kitsch Club Holland 2020!!!!!