Kamping Kitsch Club Holland 2020

Kamping Kitsch Club Holland gaat op op zaterdag 13 juni op Landsard Beach Eindhoven in Holland van start om 12:00 s’middags tot 12:00 middernacht er is een no re-entry policy, eenmaal binnen kan je het evenement niet verlaten. minimum leeftijd voor kamping kitsch club holland is 18+

LOCATIE

Kamping Kitsch Club gaat door Landsard Eindhoven in Holland. gelieve GEEN GPS te gebruiken maar wel de aangegeven signalisatie “KAMPING KITSCH CLUB” te volgen.

Adres:    
Landsardseweg 47,  Eindhoven

DRESSCODE

Kamping Kitsch Club Holland is een verkleedfestival. Wij vragen aan al onze bezoekers om in gepaste kamping outfit te komen: korte broek, witte kousen, sandalen, mouwloze t-shirts, bloot boven lijf, getattooeerd, naakt, string,… is verplicht! Indien u inspiratie wenst op te doen kunt u steeds kijken naar de foto’s of video’s van afgelopen jaren.

VERVOER

Trein
► Vanaf treinstation Best → Hermes bus 20 naar Spottersweg -> 5 min lopen naar de Landsardseweg 47

► Vanaf treinstation Eindhoven → Hermes bus 400 naar Bushalte Airport Eindhoven (16 minuten lopen naar de Landsardseweg 47)

.

Taxi
► Op het treinstation van Eindhoven is een taxi staanplaats waar voldoende taxi’s staan die je naar het terrein kunnen brengen. Deze rit duurt ongeveer 20 minuten.

Auto
Parkiren op het terrein is mogelijk. Check ticketshop voor parkirkarart met korting. Je kunt er ook een op parkeerplaasts kopen.

Fiets
Je fiets parkeren is gratis, maar op eigen risico!

LOCKERS

er zijn Eventsafe kluisjes voorzien op de festival site.

LOGEMENT

gezien kamping kitsch club Holland een eendaags festival is, is het is niet mogelijk om op kamping kitsch club Holland te logeren… 

TICKETS

de kaartverkoop voor Kamping Kitsch Club Holland is nog nie gestart.

ETEN EN DRINKEN

we raden onze bezoekers aan om antins nen primus te drinken. er zijn voldoende drank en eetstanden voorzien. de beschikbare dranken zijn bier, sterke dranken (vodka, gin, whiskey, rum), soft drinks (vo de wulletjes) en liters sangria… vo dedie die onger en kan je terecht bij een van onze vele foodstands we offeren onder andere frieten, amburgers, pita, pasta, wraps, belegde broodjes en open anderen briel.

VERBODEN

 • Rugzakken, vloeistoffen, brik, flessen, glas, blikjes, camelbags, scherpe voorwerpen, alcohol, drugs of verdovende middelen, dieren, geluids-, film-, video- en fotoapparatuur, drones, vuurtjes en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
 • Alvorens het terrein te betreden moet je door een metaaldetectiepoort en kan er rechtmatig worden afgetast en gevraagd worden zakken of tassen te openen. Bij weigering wordt de toegang verboden, evenals bij het bezit van drugs of verdovende middelen.
 • het is verboden om met eigen caravans, mobil homes of tenten op het festival terrein te komen.

CELEBRATE SAFE

Kamping Kitsch Club staat voor alles wat gekkigheid is. Maar hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs. De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Hierbij de 10 tips voor veilig feesten:

 • Using alcohol or other drugs is never without risk
 • I love my ears
 • Think for yourself, care about others
 • Pace yourself: Eat, sleep, rave.
 • Don't push your limits. Be responsible
 • Be prepared for any type of weather
 • Take your time to chill
 • Always have safe sex
 • The First Aid Team is your friend.
 • Don't drink, drug and drive. You are a big risk for yourself and others.

SOCIAL MEDIA

De officiële hash tag van Kamping Kitsch Club Holland is #KKCH20 je kan ook al je andere debiele foto's taggen met de hashtag #KAMPINGKITSCHCLUBHOLLAND. Volg ons op social media op instagram: @kampingkitschclubholland